Ifocus fyller 5 år

Ifocus-familien har vokst seg stor, og består pr. dags dato av en av landets største og mest moderne øyeklinikker samt to topp moderne optikk-butikker – 3 avdelinger med totalt 30 ansatte, godt forankret i Haugesund og i Åkrehamn.

Fra den spede starten i 1996, med kun øyelege Kjell Gunnar Gundersen som ansatt, har Ifocus vokst seg større og større år for år, og for 5 år siden så vårt unike butikk/klinikk-konsept dagens lys.

Vi har bygget stein på stein, med en klar og langvarig visjon om å skape et konsept med fokus på pasient og kundebehandling av høy kvalitet, kombinert med et pulserende og godt arbeidsmiljø.

Vår stab består i dag av 10 optikere, 3 øyeleger, ortoptist, operasjonssykepleier, operasjonsteknikere, kundebehandlere, resepsjonister samt administrasjon.

Øyeklinikken vår håndterer årlig rundt 10.000 konsultasjoner og utfører rundt 2.000 operative inngrep. Til sammen har klinikken utført nærmere 40.000 grå stær-operasjoner – et antall vi er stolte av.

I våre optikk-butikker finner du et stort og bredt utvalg av brilleinnfatninger, håndplukket av våre egne ansatte fra de alle største leverandørene i verden. Butikkene har det nyeste utstyret innen optometri, og har på 5 år klart å få godt fotfeste i det lokalet markedet her på Haugalandet.

Med både butikk og klinikk har vi skapt et unikt konsept som få andre kan vise til her i landet. Vårt mål er å kunne dekke det aller meste innen øyehelse. Vi skal sørge for at du som kunde får nødvendig oppfølging og best mulig informasjonen slik at du selv kan ta det rette valget: BRILLEFIN ELLER BRILLEFRI?

Bedriften vår har kontinuerlig fokus på kunnskap og utvikling. I tillegg til vanlig kunde/pasientbehandling, har vi over mange år bevisst satset på forskning og utvikling (FoU) – et arbeid som har gitt oss en internasjonal posisjon innen de fagfelt vi har satset på.

I skrivende stund har vi fire doktorgrad-prosjekter under utvikling – alle støttet av Norsk Forskningsråd (NFR). Aktiv forskning bidrar positivt på flere områder, som økt kunnskap, bedre forståelse, bedre utstyr samt høyere kompetanse blant våre ansatte.

Er du nysgjerrig på å få et nytt SYN på livet, som brillefin eller brillefri? Ta kontakt eller kom innom hos oss.

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.