MODERNE GRÅ STÆR-KIRURGI

AddOn linser åpner opp for nye og spennende muligheter

Er du en av dem som har gjennomført en grå stær operasjon? Har du sett frem til et bedre syn og kunne både lese og kjøre bil uten briller? Ønsker du kunne utføre alle slags aktiviteter i all slags vær uten at brillene havner i veien? Med AddOn linser så er dette mulig!

Grå stær

Grå stær er en uklarhet i øyets linse som påvirker synsnerven. Dette kan kun behandles operativt, og inngrepet er enkelt og smertefritt.

Tilstanden skyldes en vanlig aldersutvikling i linsen, så sjansen for å få grå stær øker derfor med alderen. Det kan likevel ramme yngre mennesker, eller oppstå etter en øyeskade eller annen øyesykdom. Operasjonen består i at linsen fjernes, og blir erstattet av en kunstig og klar linse. De aller fleste oppnår klart og godt syn etter operasjonen, men hos noen blir ikke synet helt skarpt før etter at briller er tilpasset.

AddOn linser

Ifocus er en av få aktører i Norden som tilbyr behandling med AddOn linser (tilleggslinser). Denne linse typen gir oss nye mulighet for å behandle grå stær (katarakt). AddOn linser er tynne kunstige linser som implanteres foran ditt første grå stær implantat (linse).

Du kan sette inn en AddOn linse samtidig som du utfører din grå stær operasjon eller flere måneder og år etterpå.

AddOn linser gir deg som pasient en mulighet til å bli uavhengig av dine briller etter din grå stær operasjon. Kanskje du ønsker å forbedre ditt syn og få et skarpt og smidig syn for alle avstander?

AddOn kan korrigere rest-styrker som langsynthet, skjeve hornhinner og alderslangsynthet.

AddOn linser kan også benyttes i en planlagt 2 stegs strategi for å sikre maksimalt treffsikkerhet og trygghet i forbindelse med en grå stær operasjon. Denne metoden gir deg en reversibel mulighet å fjerne tilleggslinse dersom man ikke klare å venne seg til det nye synet.

En konsultasjon og undersøkelse av vårt personale kan informere deg om dine muligheter og fordeler med en AddOn linse.

Er du nysgjerrig på et nytt SYN på livet – ta kontakt da vel!

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.