Øyedråper

Thealoz Duo er basert på naturens egen måte å beskytte seg mot uttørkning og er de eneste øyedråpene som inneholder kombinasjonen trehalose og natriumhyalurona.

Øyedråper

Thealoz Duo®er en ny klasse øyedråper for behandling av tørre og skadde øyne. Produktet er en unik kombinasjon av trehalose og natriumhyaluronate for beskyttelse av hornhinnen ved tørre øyne.

Thealoz Duo øyedråper gir dobbel beskyttelse og langvarig lindring ved hjelp av to naturlige molekyler: trehalose og hyaluronsyre. Trehalose er det første molekylet som stabiliserer og beskytter overflatecellene i hornhinnen mot uttørking.3 I naturen finnes trehalose i mange planter og bidrar til at de kan overleve i tørre miljøer. Hyaluronsyre styrker fuktighetsbalansen og smøringen av hornhinnens overflate.4 Den finnes naturlig i øyet og har unike egenskaper når det gjelder å binde vann.

Thealoz Duo anbefales til personer med milde til alvorlige plager med tørre øyne. Produktet er uten konserveringsmidler. Kan brukes med kontaktlinser.

Hylo-Comod øyedråper

Hylo-Comod danner en jevn, stabil og langvarig fuktende film på øyets overflate, som ikke lett lar seg skylle bort. Fører ikke til uklart syn. Beskytter øyet mot tørrhet og irritasjon. Hylo-Comod kan brukes sammen med myke og harde kontaktlinser. Les pakningsvedlegget før bruk.

HYLO-GEL fuktende øyedråper

Effektiv ved større tørrhetsproblemer og rennende øyne. Enkel å bruke. Renslig å bruke uten at noe går til spille. For intensiv, terapeutisk smøring av øyet ved alvorligere tørrhetsproblemer, rennende øyne og etter kirurgiske inngrep. Kan brukes sammen med kontaktlinser. Inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre, som gir langvarig lindring uten å gi tåkesyn.

VitA-POS øyesalve

VitA-Pos forbedrer tårefilmen og beskytter øyeoverflaten. VitA-Pos er en myk og smidig øyesalve som lett fordeles på øyet. Vitamin A er en naturlig bestanddel av tårefilmen, noe som bidrar til at salven tolereres godt. Lindrer følelsen av brennende, tørre eller trette øyne. Øyelokkene glir lettere over hornhinne og bindevev.

Øyelokkrengjøring

Smidige, sterile våtservietter som effektivt rengjør øyelokk, øyevipper og den følsomme huden rundt øyet uten å irritere, for eksempel ved blefaritt (betennelse i øyelokkskanten). Gi øynene dine en god start på dagen med Blephaclean® våtservietter.

Blephaclean® – den eneste medisintekniske våtservietten for rengjøring av øyelokk

Blephaclean® er utviklet i nært samarbeid med hud- og øyeleger. Blephaclean® er den eneste sterile våtservietten for øyelokkhygiene på markedet som er et godkjent, medisinteknisk produkt og dermed oppfyller EUs sikkerhetskrav.

Skånsomt, enkelt og effektivt

Blephaclean® løsner sekret, skorpedannelse og flass – og reduserer bakterieinnholdet med 63%¹. Våtserviettene rengjør, stimulerer tilheling og nydannelse av hud, fukter og beskytter uten å irritere øyne eller hud. De kan også brukes til fjerning av makeup. Blephaclean® passer til voksne og barn over 3 måneder. Anbefales av øyeleger.

Fire funksjoner med dokumentert klinisk effekt:

Blephagel®

Blephagel® allergitestet, steril gel til daglig rengjøring av øyelokk og øyevipper. Blephagel® brukes ved ulike øyelidelser som for eksempel blefaritt (øyelokksbetennelse) og meibumsk kjerteldysfunksjon ved tørre-øyne (MGD).

.

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.