Klinikken

Velkommen til en av landets største og mest moderne øyeklinikker. Ifocus Øyeklinikk har siden starten i 1996 tilbudt kvalitet, kunnskap og høyt servicenivå.

Trygghet

Staben vår består av to øyeleger, seks optikere, ortoptist, operasjonssykepleier, operasjonstekniker, resepsjonist, klinisk koordinator og daglig leder. Alle medarbeidere har lang erfaring og faglig styrke. Øyeklinikken har et godt fungerende kvalitetssystem siden 2005.

Kontinuitet

Klinikken ble etablert i 1998 og har så langt utført mer en 35.000 øyeoperasjoner. En del av staben har vært med fra starten.

Åpenhet

Helt siden oppstarten har vi publisert våre faglige forsknings resultater ved nasjonale og internasjonale kongresser, og i fagtidsskrifter.

Presisjon

For å sikre at vi leverer høy kvalitet og best mulig resultat for våre kunder, investerer vi løpende i topp moderne utstyr og sikrer alle våre behandlinger gjennom kvalitetssystemet vårt.

Renommé

Vår klinikk har høy internasjonal status, og vi tar jevnlig imot kolleger fra inn- og utland som ønsker å ta del i vår operative rutiner og resultater. Øyeavdelingen ligger langt fremme teknologisk, og er en av åtte øyeklinikker i Europa som har fått status som «Center of Excellence».

Dr. Med. Kjell Gunnar Gundersen startet øyeavdelingen i Privatsykehuset Haugesund i 1998 og er faglig leder. Han tok sin doktorgrad på Lunds Universitet i Sverige i 1999. Med sin lange erfaring som øyespesialist er han en anerkjent øyekirurg og foredragsholder. Han holder foredrag og underviser nasjonalt og internasjonalt.

Gleden av å kunne forbedre kundens synskvalitet er vår viktigste målsetting. Dette gjelder alle fra unge kunder med synsfeil, til eldre pasienter med grå stær eller annen øyesykdom.

Forskning og erfaring

Klinikken vår setter alltid deg som kunde i sentrum. Et godt resultat for deg er et godt resultat for oss. Som en av få private øyeklinikker har vi helt siden oppstarten i 1998 publisert våre forsknings resultater i fagtidsskrifter og på kongresser i inn- og utland.

Vi har årlig 2-4 forskningsprosjekter gående, og inngikk i 2014 samarbeid med Høyskolen Sørøst-Norge, institutt for Optometri, om doktorstudie innen synskirurgi.

Trygghet med moderne utstyr

Den tekniske standard innen operativ øyebehandling utvikles kontinuerlig til kundenes beste. Vi setter vår ære i å være i front når det gjelder medisinsk teknisk utstyr. Kombinasjonen av faglig tyngde og topp moderne utstyr sikrer det beste operative resultat for dine øyne og ditt syn.

Din trygghet er vårt soleklare ansvar. Vi tilbyr operativ behandling av alle typer synsfeil ved hjelp av siste generasjons medisinsk teknisk utstyr.

Våre ansatte

Astrid Henden

Resep / opr. Tekniker

Christian Nilsen

Øyelege / kirurg

Elin Westerlund

Resepsjonist

Grethe P. Gundersen

Tekniker

Inger Marie Lysgaard

Resep / opr. Tekniker

Inger Utvik

Driftsleder

Jorunn Håvås

Optiker

Kjell Gunnar Gundersen

Øyelege / kirurg

Kristin Kolstø Jensen

Optiker

Meta Haaland

Ortoptist

Per Jensen

Optiker msc

Rolf Eriksen

Optiker

Steffen Østenstad

Optiker msc

Thomas Paul Phillip

Svaksyntoptiker

Tone Yli Rossebø

Operasjonssykepleier

Ifocus Optikk

Ifocus Optikk åpnet i samarbeid med Ifocus Øyeklinikk i Helsehuset Haugesund høsten 2015 og dermed ble konseptet butikk / klinikk lansert. Samarbeidet vårt med øyeklinikken  gir våre kunder en ekstra følelse av å bli ivaretatt. Butikkene i Haugesund og Åkrehamn jobber alltid mot målet om å ha det beste utvalget av designer-innfatninger og solbriller i distriktet.

Les mer om Ifocus Optikk og besøk deres nettsted her.

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.