Personvern

Følgende personvernerklæring gjelder for Ifocus Øyeklinikks nettsted, www.ifocusoye.no, SMS og vårt nyhetsbrevprogram.

Informasjon som hentes inn hos oss:

Nyhetsbrev:

Navn og e-post adresse (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev). Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser.

Nettstedet:

Vi registrerer også alle pasienter i våre databaser med navn, fødselsdato, adresse, telefon, epost, resepter og betalingskort. Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan vi bruker personopplysningene

Nyhetsbrev:

Kontaktinformasjonen som samles inn til bruk i vårt nyhetsbrevprogam brukes til å sende deg nyhetsbrev med oppdateringer om bransjenytt og nytt fra Ifocus Øyeklinikk.

Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i din åpningsrate, lenkeklikk og evt. opt-out.

Nettsted:

Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøk til ifocusoye.no. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

SMS:

Vi kan sende ut informasjon om din behandling eller timer på SMS. Vi kan også sende ut spesielle tilbud på SMS om du har godkjent markesdføring til dette.

Hvordan personopplysninger innhentes

Ifocus Øyeklinikk samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

Nyhetsbrev:

Digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev på nettstedet eller på eget skriv i klinikken for nyhetsbrev – må aktivt fylles ut digitalt eller manuelt.

Nettstedet:

Ved hjelp av cookies på nettstedet – data samles automatisk. Les mer om våre cookies lengre nede på denne siden.

Hvordan personopplysninger lagres

Nyhetsbrev:

Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto hos MailChimp. Kontoen er sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte i Ifocus Øyeklinikk og kommunikasjonsbyrået Iversen Skogen Reklamebyrå som leverer tjenester på vegne av Ifocus Øyeklinikk.

Nettsted:

Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler – se beskrivelse av alle våre informasjonskapsler lengre nede på denne siden.

Frivillig samtykke

Nyhetsbrev:

Det er helt frivillig å gi fra seg personopplysninger som kontaktinformasjon. For å sende nyhetsbrev er vi i Ifocus Øyeklinikk derfor pliktig til å forespør om ditt samtykke. Du vil ikke motta informasjon fra oss så lenge du ikke har gitt oss ditt samtykke.

Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og bli slettet fra vårt nyhetsbrevprogram. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger. Ta kontakt med oss om du trenger å korrigere dine personopplysninger eller slette ditt samtykke. Ta kontakt for mer informasjon.

Vi i Ifocus Øyeklinikk følger de norske personvernlovene. Les mer om dette på Datatilsynets sider.

Nettsted:

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta cookies. Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise cookies, eller til å kun avvise tredjeparts cookies.

NB: Dersom du velger å avvise cookies risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av cookies for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging.

Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics. Les hvordan her.

Hva er informasjonskapsler/cookies?

Ifocus Øyeklinikk benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.

En cookie er ikke ett program og inneholder ikke virus.

Følgende informasjonskapsler brukes på ifocusoye.no:

Google Analytics

Ifocus Øyeklinikk benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Facebook Pixels

Vi bruker Facebook Pixles til å registrere ditt besøk på ifocusoye.no slik at vi kan annonsere til deg i Facebook sitt nettverk. Flere nettsteder bruker denne cookie’n i dag slik at Facebook skal kunne vise deg annonser som er relevante for deg og din tidligere søkehistorikk. Slik kan Facebook også nedprioritere annonser som ikke er relevant eller interessante for deg, og gjøre din totale brukeropplevelse på Facebook bedre.

Gjennom Facebook Pixles samler vi ikke inn person- eller kontaktopplysninger, kun brukerhistorikken som er samlet på cookien som er lagret lokalt på din maskin.

Les mer om Facebooks retningslinjer for databehandling her.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Ta kontakt med oss.

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.