Øyelokkhygiene

Har du tørre øyne eller andre plager med øynene som krever behandling? Da bør daglig øyelokkshygiene bli en del av rutinene.

Blephaclean® – den eneste medisintekniske våtservietten for rengjøring av øyelokk

Smidige, sterile våtservietter som effektivt rengjør øyelokk, øyevipper og den følsomme huden rundt øyet uten å irritere, for eksempel ved blefaritt (betennelse i øyelokkskanten). Gi øynene dine en god start på dagen med Blephaclean® våtservietter.

Blephaclean® er utviklet i nært samarbeid med hud- og øyeleger. Blephaclean® er den eneste sterile våtservietten for øyelokkhygiene på markedet som er et godkjent, medisinteknisk produkt og dermed oppfyller EUs sikkerhetskrav.

Skånsomt, enkelt og effektivt

Blephaclean® løsner sekret, skorpedannelse og flass – og reduserer bakterieinnholdet med 63%¹. Våtserviettene rengjør, stimulerer tilheling og nydannelse av hud, fukter og beskytter uten å irritere øyne eller hud. De kan også brukes til fjerning av makeup. Blephaclean® passer til voksne og barn over 3 måneder. Anbefales av øyeleger.

Fire funksjoner med dokumentert klinisk effekt:

Blephagel®

Blephagel® allergitestet, steril gel til daglig rengjøring av øyelokk og øyevipper. Blephagel® brukes ved ulike øyelidelser som for eksempel blefaritt (øyelokksbetennelse) og meibumsk kjerteldysfunksjon ved tørre-øyne (MGD).

Cliradex®

Et unikt produkt fra naturen med et innhold som har utviklet seg gjennom tjue års forskning. Cliradex behandler de mest vanskelige forholdene som MGD (Meibomian kjertel dysfunksjon), blepharitt (øyelokkbetennelse), kløe, demodeksmidder, rosacea og tørre øyne.

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.