Øyelokkhygiene

Har du tørre øyne eller andre plager med øynene som krever behandling? Da bør daglig øyelokkshygiene bli en del av rutinene.

Blephaclean® – den eneste medisintekniske våtservietten for rengjøring av øyelokk

Smidige, sterile våtservietter som effektivt rengjør øyelokk, øyevipper og den følsomme huden rundt øyet uten å irritere, for eksempel ved blefaritt (betennelse i øyelokkskanten). Gi øynene dine en god start på dagen med Blephaclean® våtservietter.

Blephaclean® er utviklet i nært samarbeid med hud- og øyeleger. Blephaclean® er den eneste sterile våtservietten for øyelokkhygiene på markedet som er et godkjent, medisinteknisk produkt og dermed oppfyller EUs sikkerhetskrav.

Skånsomt, enkelt og effektivt

Blephaclean® løsner sekret, skorpedannelse og flass – og reduserer bakterieinnholdet med 63%¹. Våtserviettene rengjør, stimulerer tilheling og nydannelse av hud, fukter og beskytter uten å irritere øyne eller hud. De kan også brukes til fjerning av makeup. Blephaclean® passer til voksne og barn over 3 måneder. Anbefales av øyeleger.

Fire funksjoner med dokumentert klinisk effekt:

Blephagel®

Blephagel® allergitestet, steril gel til daglig rengjøring av øyelokk og øyevipper. Blephagel® brukes ved ulike øyelidelser som for eksempel blefaritt (øyelokksbetennelse) og meibumsk kjerteldysfunksjon ved tørre-øyne (MGD).


  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.