Ifocus Arendal

Ifocus Arendal er en helprivat øyeklinikk som dekker hele Sørlandet.
Her jobber øyelege Erlend Sødal og optiker Anita Rasmussen. Her kan vi tilby ulike operative løsninger for å bli brillefri, vi tar også imot pasienter for operasjon av grå stær som er finansiert av pasienten selv eller via helseforsikring.

Brillefri?

Hvis du ønsker deg en hverdag uten briller så finnes det flere ulike løsninger. De vanligste behandlingene for å bli brillefri er det vi kaller for ICL / linseimplantat og RLE / linsebytte.

Les om våre behandlinger her

KONTAKTINFO:
Telefon 905 14 421
Adresse Stoaveien 9, 4848 Arendal

Åpningstid:
Klinikk er åpen hver tirsdag mellom kl 17:00 -21:00, men er tilgjengelig
på tlf. 905 14 421 hele uka.

Erlend Sødal, Øyekirurg
Øyelege Dr. Erlend Sødal er utdannet ved Universitet i Bergen. Han har lang erfaring innen øyekirurgi fra Haukeland Universitetssykehus og Sørlandet sykehus Arendal. Han har vært avdelingssjef for øyeavdelingen SSHF fra 2015-2019. Han har operert mer enn 9000 intraokulære operasjoner. Han holder foredrag og opplæringskurs innen grå stær kirurgi.

Anita Rasmussen, Optiker
Utdannet optiker ved Høyskolen i Buskerud 1997-2000. Har arbeidet med synskirurgi og kataraktoperasjoner både privat og  offentlig hos avtalespesialist i 13 år. Er fra og bosatt i Kristansand, har jobbet som optiker i Trondheim og i Kristiansand før hun startet hos Arendal øyelegesenter for 3 år siden.


  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.