Ifocus-bilen

Vil du ha besøk av denne bilen?

Bor du langt ifra nærmeste optiker eller øyelege? Tror du din arbeidsplass kunne tenkt seg og investert i øyehelsen til sine ansatte på en effektiv måte? Kunne du tenkt deg et besøk av akkurat denne bilen som består av et komplett og toppmoderne øyelegekontor?

Ifocus-bilen

I Ifocus-bilen kan du få gjennomført en fullverdig øyehelsekontroll, synstest, forundersøkelse til operasjon og ikke minst, kjøpe dine nye flotte briller, solbriller, databriller og vernebriller. Igjennom hele prosessen blir du godt ivaretatt av kompetente optikere og øyeleger, alt etter behov.

Hvem er vi?

Her i Haugesund driver Ifocus-familien en av landets største øyeklinikker med eget avdelingskontor i Stavanger. I tillegg har vi 2 topp moderne optiske butikker med adresse Haugesund og Åkrehamn.

Vår stab består av 10 optikere, 3 øyeleger, ortoptist, operasjonssykepleiere, operasjonsteknikere, kundebehandlere, resepsjonister samt administrasjon. Klinikken utfører årlig rundt 10 000 konsultasjoner og ca. 2 000 operative inngrep. Våre butikker har et stort og bredt utvalg av brilleinnfatninger, håndplukket av våre egne ansatte fra de aller største leverandørene i verden.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ifocus bilen er vårt nyeste familiemedlem og er en av landets ytterst få fult utstyrte synskontor på 4 hjul. Vi ønsker at Ifocus-bilen er på veien – der du/dere måtte ønske!

Bor du i et område med lang avstand til nærmeste optiker eller øyelege? Kunne du tenkt deg og tatt en synstest og samtidig bestilt deg nye briller der du bor?

Har du plager med synet eller øynene og ønsker en utredning fra en øyelege?

Kjenner du til en arbeidsplass som kunne fått nytte av å leie inn denne bilen for en dag og stilt den til disposisjon for sine ansatte? Eller kanskje du er bedriftseieren som ønsker å invester i forbedret øyehelse blant dine ansatte, som igjen kan være med å bidra til økt kvalitet og produktivitet? 

Hovedformålet med Ifocus-bilen er å bidra til økt tilgang av øyehelsetjenester – som igjen skal resultere i forbedret øyehelse og synskvalitet blant folket der ute. For å klare dette så trenger vi hjelp av akkurat deg med å finne de rette lokasjonene.

Vi hører gjerne fra deg som privatperson, bedriftseier, enhetsleder ved en institusjon eller du som eier/disponerer en egnet plass hvor vi kan parkere Ifocus-bilen og utføre våre tjenester til glede for lokalbefolkningen.

Se kontakt info under, eller fyll ut skjema og vi kontakter deg/dere.

Kontaktperson: Inger Utvik, tlf: 986 71 408, e-post: inger@ifocus.no

Resepsjonen i Øyeklinikken, tlf: 52 80 89 00, e-post: klinikk@ifocus.no

Ønsker du besøk av Ifocus-bilen?