25 år Ifocus

Ifocus er en av landets største og mest moderne private øyeklinikk. Fra den spede starten i 1997, med kun 1 ansatt, har bedriften i Haugesund vokst seg større år for år. I dag, 25 år etter, håndterer bedriftens 30 medarbeidere årlig rundt 10.000 konsultasjoner.

Vi har bygd stein på stein, med en klar og langvarig visjon om å skape en klinikk med fokus på pasientbehandling av høy kvalitet kombinert med et pulserende og godt arbeidsmiljø. Det har vi klart, men vi stopper ikke der.

I våre moderne lokaler fra 2015 håndterer vi årlig rundt 10.000 konsultasjoner og utfører rundt 2.000 operative inngrep. Til sammen har klinikken snart utført 50.000 grå stær-operasjoner, et antall vi er veldig stolt av!

I tillegg til pasientbehandling har vi over mange år bevisst satset på forskning og utvikling – et arbeid som har gitt oss en internasjonal posisjon innen de fagfelt vi har satset på. I skrivende stund har vi 3 doktorgradsprosjekt igangsatt og nr. 4 starter opp nå i 2022 – alle støttet av Norsk Forskningsråd. Økt kunnskap, bedre forståelse samt bedre utstyr er noe av det vi får igjen for å være aktiv innenfor forskning. 

Ifocus Øyeklinikk hviler ikke på laurbærene og satser videre med nye krefter og med en konstant visjon om å forbedre oss på alle plan. Vi går et hektisk og spennende jubileumsår i møte hvor ekspansjon står i fokus. I høst åpner vi ny fullskala øyeklinikk sentralt i Stavanger sentrum, vår egen øyelege, Christian Nilsen, har fått hjemmel på Stord og åpner nytt og flott øyelegesenter under navnet Ifocus Stord. Og ikke minst vårt nye prosjekt Ifocus Bulbus – et fullkomment øyelegekontor på fire hjul. 

I bunn av vårt konsept ligger det dyp respekt for våre oppdragsgivere og offentlige etater, med Helse Vest i spissen.

Til slutt, en stor takk til våre pasienter, kunder, samarbeidspartnere og ikke minst TAKK til alle våre fantastiske ansatte igjennom 25 minnerike år. Vi gleder oss og ser frem til fortsettelsen!

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.