Brillefin eller Brillefri?

Ifocus består av tre avdelinger, med en av landets største og mest moderne øyeklinikker, samt to topp moderne optikk-butikker. Alle avdelinger er godt forankret her i Haugesund og i Åkrehamn på Karmøy.

Fra den spede start i 1996 med kun øyelege Kjell Gunnar Gundersen som ansatt har Ifocus vokst seg større og større år for år og for 5 år siden så vårt unike butikk/klinikk konsept dagens lys. I dag har 30 medarbeidere sitt arbeid ved klinikk og i butikkene.

Vi har bygd stein på stein, med en klar og langvarig visjon om å skape et konsept med fokus på pasient og kundebehandling av høy kvalitet – kombinert med et pulserende og godt arbeidsmiljø.

Vår stab består i dag av 10 optikere, 3 øyeleger, ortoptist, operasjonssykepleier, operasjonsteknikere, kundebehandlere, resepsjonister samt administrasjon.

Vår øyeklinikk håndterer årlig rundt 10 000 konsultasjoner og utfører rundt 2 000 operative inngrep. Til sammen har klinikken snart utført 45 000 øyeoperasjoner – et antall vi er stolt av. I våre optikk butikker finner du et håndplukket utvalg brilleinnfatninger kjøpt inn av våre egne ansatte fra de alle største leverandørene i verden. Butikkene har på få år fått et godt fotfeste i det lokalet markedet her på Haugalandet.

Ifocus jobber tett opp mot de største aktørene av optiske og operative produkter i verden, dette gir butikkene samt klinikken en unik mulighet til å ha det nyeste og beste av utstyr til enhver tid.

Med både butikk og klinikk har vi skapt et unikt konsept som få andre i landet – og vårt mål er å kunne dekke det aller meste inn øyehelse. Hos oss skal vi sørge for du som kunde skal få den nødvendige oppfølging og informasjon – slik at du selv skal kunne ta det rette valget: BRILLEFIN ELLER BRILLEFRI?

Bedriften har kontinuerlig fokus på kunnskap og utvikling. I tillegg til vanlig kunde/pasientbehandling, har vi over mange år bevisst satset på forskning og utvikling (FoU), et arbeid som har gitt oss internasjonal posisjon inne de fagfelt vi har satset på. I skrivende stund har vi fire doktorgradsprosjekter igangsatt som alle er støttet av Norsk Forskningsråd (NFR). Aktiv forskning bidrar positivt på flere områder: Økt kunnskap, bedre forståelse, bedre utstyr samt høyere kompetanse blant våre ansatte.

Er du nysgjerrig på å få et nytt SYN på livet, enten som brillefin eller brillefri? Ta kontakt med oss da vel. Les mer om våre ulike behandlinger her.

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.