iSTENT inject

For pasienter med Glaukom – en innovativ løsning som kan redusere avhengighet av øyedråper

Hva er en iSTENT inject?

En mikroinvasiv glaukomoperasjon kan være et bra alternativ for glaukompasienter. Mikroinvasive enheter som iStent inject er designet for å gjennopprette øyets naturlige evne til å lede bort væske. iStent inject kan opereres inn samtidig med en grå stær operasjon, eller i en separat prosedyre.

Istent inject fungerer på samme måte som stenter som brukes til å forhindre hjerteinfarkt og slag. Stenten er utformet for å skape en permanent kanal gjennom stedet som er tett og slik gjenopprettes den naturlige flyten av væske fra øyet.

Den originale iStent og iStent inject har blitt implantert i over 300 000 øyne verden over og stadig flere pasienter får nyte godt av prosedyren. Studier tyder på at iStent inject prosedyren er sikker og effektiv. I tillegg har en internasjonal studie vist at 72 % av pasientene som ble behandlet med iStent inject ikke lenger behøvde å ta glaukommedisiner etter 12 måneder.

Hva er Glaukom?

Glaukom, eller grønn stær, er en progressiv øyesykdom som skader synsnerven og kan forårsake nedsatt syn og blindhet. Glaukom er ofte uten symptomer de første årene. Uten riktig behandling og oppfølging kan glaukom forverres over tid.

Fordeler med iStent inject

  • Jeg vil motta mer informasjon om iSTENT inject

Helseforsikring

Ifocus Øyeklinikk har avtale med alle de største forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring. En helseforsikring garanterer kunden en vurdering og eventuell påfølgende behandling hos legespesialist innen en gitt kort tidsfrist. Har du en slik forsikring? Bruk den! Les mer om helseforsikring her.

Betaling / Delbetaling

Operasjonen skal betales før oppstart. Betaling skjer ved ankomst klinikk med bankkort/kredittkort.

Ifocus Øyeklinikk har avtale med Ressursbank om delbetaling. Vi kan være behjelpelig med søknaden eller en kan søke selv på: www.resursbank.no

Ressursbank gir deg mulighet til å dele opp kostnaden over f.eks. 24 måneder. Det betyr at du kan betale et fast beløp hver eneste måned i to år. Du kan når som helst betale inn ekstra eller slutt betale delbetalings avtalen før 24 måneder er gått.

Delbetaling over 24 måneder gjelder for beløp opp til 70 000,-

Søknad om delbetaling må gjøres i god tid før operasjonsdagen.

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.