Øyelokk operasjon

Tunge øyelokk kan skyldes flere forhold. Det kan være medfødt på grunn av lavt sittende øyebryn, men oftest utvikler det seg med årene på grunn av overskudd av hud, muskler og fett. 

Tunge øyelokk

I de fleste tilfeller skyldes det en kombinasjon av slapp hud på øvre øyelokk og en nedsynking av øyebryn. I en del tilfeller kan hudfoldene på de øvre øyelokkene bli så store at de dekker ned over øyet. Dette kan medføre en innsnevring av synsfelt, sviende røde øyne og eventuell hodepine.

Før beslutning om en øyelokksoperasjon kommer du til konsultasjon hos en øyelege. Du trenger henvisning fra din lege for å komme til en forundersøkelse hos oss.

Er det indikasjon for operasjon vil du bli henvist videre for operativ behandling. Har du helseforsikring kan operasjon gjennomføres hos oss.

  • Jeg vil motta mer informasjon om Øyelokk operasjon


Helseforsikring

Ifocus Øyeklinikk har avtale med alle de største forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring. En helseforsikring garanterer kunden en vurdering og eventuell påfølgende behandling hos legespesialist innen en gitt kort tidsfrist. Har du en slik forsikring? Bruk den! Les mer om helseforsikring her.

Betaling / Delbetaling

Operasjonen skal betales før oppstart. Betaling skjer ved ankomst klinikk med bankkort/kredittkort.
Ifocus Øyeklinikk har avtale med Ressursbank om delbetaling. Vi kan være behjelpelig med søknaden eller en kan søke selv på: www.ressursbank.no

Ressursbank gir deg mulighet til å dele opp kostnaden over f.eks. 24 måneder. Det betyr at du kan betale et fast beløp hver eneste måned i to år. Du kan når som helst betale inn ekstra eller slutt betale delbetalingsavtalen før 24 måneder er gått.

Delbetaling over 24 måneder gjelder for beløp opp til 70.000,-

Søknad om delbetaling må gjøres i god tid før operasjonsdagen.

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.